Камера запечата вандал, който взима и разхвърля агитационни материали и визитки

...
Камера запечата вандал, който взима и разхвърля агитационни материали и визитки
Коментари Харесай

Камера запечата вандал в Пловдив! Хвърля агитационни материали на пловдивски лекар

Камера запечата варварин, който взима и разхвърля агитационни материали и визитки от ресторант в Пловдив. Грозната демонстрация е снимана от охранителна камера към 22:30 часа в неделя.

„ Изразявам възмущението си, нямам пояснение по какъв начин е допустимо да има такива хора ”, разяснява Любомир Паунов, който е претендент за общински консултант от сдружението „ Браво, Пловдив ”.

„ Изисках видео запис от заведението, където бяха моите рекламни материали, и с изненада открих, че лицето, което ги е взело, е Петър Йорданов. От записа може да се наблюдава по какъв начин същият взима мои визитки, по-късно хвърля част от тях на плот, изяснява се нещо и излиза с част от другите на открито ”, добави хирургът.

Въпросният Петър Йорданов и преди е ставал основен воин в материали на медията ни, откакто си построи още една стая на покрива на кооперацията, с цел да усили размера на жилището си, написа.

Относно снощната вандалска демонстрация пострадалият Любомир Паунов се е съветвал с адвокати, само че защото въпросът не е организиран в наредби, той няма по какъв начин да подаде тъжба в ОИК. Въпреки че липсва закон за изхвърлени рекламни материали, постъпката несъмнено не е морална.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР